Carcleaning

Uw auto als nieuw
024Carcleaning verzorgt  de reconditionering van particuliere auto’s. Wij hebben niet alleen vaste klanten uit Nijmegen, maar ook helpen wij klanten uit dorpen en steden uit de regio. Hoe fijn is het om één of meerdere keren per jaar uw auto weer als nieuw voor de deur te hebben staan? Wij maken uw auto ‘showroom-klaar’. Niet alleen is het natuurlijk erg goed voor het onderhoud van uw auto, maar ook is het altijd weer genieten van een auto die er van binnen èn van buiten weer helemaal als nieuw uitziet. Kom gerust eens langs bij ons aan de Hatertseweg H400 in Nijmegen.

Polish voorPolish na

 

 

 

 

 

 

Interieurbehandeling
In auto’s kunnen zich na verloop van tijd nare luchtjes gaan ophouden. Denk aan sigaren- of sigarettenlucht of zware parfumlucht. Ook huisdieren, honden in het bijzonder, kunnen soms een penetrante geur achterlaten in de auto. 024Carcleaning beschikt over een methode om nare luchten te laten verdwijnen en uw auto weer als nieuw te laten ruiken.  Ook lederen bekleding kunnen wij intensief behandelen met verschillende middelen en technieken.

Klassieke auto’s
024Carcleaning heeft zeer ruime ervaring met het onderhoud van diverse merken klassieke auto’s. alle soorten oldtimers, van MG’s tot oude Volvo’s, of bijvoorbeeld een klassieke Ford Mustang, 024Carcleaning heeft zeer ruime ervaring met het professioneel reconditioneren van verschillende oldtimers. Kom gerust eens langs bij ons aan de Hatertseweg H400 in Nijmegen, en wij bespreken graag met u de mogelijkheden

Campers/Boot reiniging
Om maximaal van uw Camper/boot te kunnen genieten en ervoor te zorgen dat ook in de toekomst uw Camper/boot mooi blijft, is het noodzakelijk dat daaraan het nodige onderhoud wordt verricht. Omdat vrije tijd schaars is en kundigheid een vereiste is voor dit soort werkzaamheden, kunnen wij ons voorstellen dat u niet al het onderhoud zelf wilt doen. Wij zijn dan voor u het juiste adres.

Reactiemogelijkheid is gesloten